Check hier alle THQ Nordic Showcase content

God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Leak: Is dit de releasedatum van God of War Ragnarok?

De releasedatum van één van de grootste titels voor komend jaar lijkt al te zijn gelekt. In de database van PlayStation stond al een datum bij God of War Ragnarok.

Dit jaar werd bekend dat God of War Ragnarok langer op zich laat wachten dan in eerste instantie de bedoeling was. De reden dat God of War Ragnarok is uitgesteld, is omdat stemacteur Christopher Judge niet meer kon lopen en hij twee nieuwe heupen kreeg en geopereerd werd aan zijn rug en knie. Zijn revalidatie zorgde voor vertraging in de ontwikkeling van de game. Er moest dus een nieuwe datum komen en hierover is tot op heden nog niets uit de doeken gedaan door PlayStation. Toch lijkt een lek te wijzen op een release in september dit jaar. In de database stond namelijk een releasedatum bij de game vermeld. Het is mogelijk dat het slechts een tijdelijke datum is, maar het zou zomaar kunnen kloppen. Het is namelijk op een vrijdag, een dag waarop games vaak uitgebracht worden. Daarnaast is de herfst ook een periode waarin grote games vaak gereleased wordt.

Als het dus niet om een tijdelijke releasedatum gaat, kunnen we ervan uitgaan dat God of War Ragnarok vanaf vrijdag 30 september 2022 in de schappen ligt.

BRON PlayStation Game Size

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?