Leak: Kinderfoto's van Lara Croft gelekt

-

Ladies and gentlemen, we've got a new leak. De crew van Crystal Dynamics heeft het moeilijk om dingen verborgen te houden. Zo ook met de kinderfoto's van de kleine Lara Croft. Het ziet er naar uit dat we in Shadow of the Tomb Raider een trip down memory lane naar Croft Mannor maken!

In het vijftal afbeeldingen zien we een ieniemienie Lara Croft die al flink lenig overkomt. Op jonge leeftijd lijkt de jonge avonturierster het klimmen en klauteren al aardig onder de knie te hebben. Uiteraard is het iconische Croft Mannor ook een mooie eyecatcher. Het is niet de eerste keer dat er wat lekt van Shadow of the Tomb Raider. De game is namelijk voor de onthulling al ontdekt en er is menigmaal een trailer de ether in gekropen.

 1
 2
 3
 4
 5

Shadow of the Tomb Raider verschijnt op 14 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow of the Tomb Raider

Ontwikkelaar:

Eidos Montreal

Uitgever:

Square Enix

Release:

14 september 2018

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord