Check hier alle The Game Awards 2023 content

LEGO Harry Potter demo

De LEGO video game serie krijgt weer een nieuw deel. LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 wordt namelijk het nieuwste telg van de serie. Maar voordat het spel uitkomt krijgen we eerst nog een demo. De demo komt al uit op 7 juni voor de Xbox LIVE gebruikers.

De PlayStation 3 en pc gebruikers moeten nog even wachten. Tot wanneer precies wil uitgever Warner Bros nog niet zeggen.

In LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 loop je door de gangen van Zweinstein met je favorieten Harry Potter figuren. Allemaal netjes nagemaakt met virtuele LEGO-blokken.

De LEGO serie staat bekent als zeer kindvriendelijk en dat zal dit deel ook weer worden. Zo zal er geen bloed aanwezig zijn en vallen de poppetjes als LEGO-blokjes uit elkaar.

LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 is vanaf 25 juni verkrijgbaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?