Lies of P x Wo Long cross-over aanstaande

Geplaatst:

De volgende cross-over in gameland komt eraan. Ditmaal arriveert er Wo Long: Fallen Dynasty-content naar de 'soulslike' Lies of P.

Wat kunnen de fans van Lies of P verwachten? Om te beginnen wordt de Azure Dragon Crescent Glaive toegevoegd. Dit wapen heeft een aardig bereik en snijdt middels het scherpe uiteinde dan ook door menig robot met gemak. Het is een sierlijk paalwapen, maar daar hoort natuurlijk een bijbehorend kostuum bij. Daarom worden het Armor of the Honorable en de Bandana of the Honorable toegevoegd als nieuwe cosmetische items. Eerder in 2023 was het Wo Long: Fallen Dynasty die wat Lies of P-content mocht verwelkomen. De 'Puppet's Saber'- en de 'Etiquette'-wapens werden toen aangevuld aan het arsenaal van de actiegame.

Check hier onze review van Lies of P.

Lies of P is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Lies of P x Wo Long: Fallen Dynasty Collaboration Update verschijnt als gratis download op 13 februari.

Bron: NEOWIZ
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lies of P

Series

-

Uitgever

NEOWIZ

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 september 2023

Ontwikkelaar

NEOWIZ

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord