Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Max Payne

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 juli 2001
  • Platformen Pc , PlayStation 2
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Makers Max Payne en Alan Wake tonen Quantum Break

Ontwikkelaar Remedy, bekend van Alan Wake en Max Payne, hebben tijdens het Xbox One-evenement de game Quantum Break getoond.

Quantum Break is zowel een game als een tv-serie en de twee hebben invloed op elkaar. Zo zullen acties in de game het verloop van de tv-serie bepalen en toont de tv-serie hoe de game verder gaat. Volgens Microsoft zal Quantum Break de grens tussen games en tv-series doorbreken door drama en gameplay in één unieke ervaring te gieten.

Bekijk hieronder de eerste trailer van Quantum Break.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?