Mario Kart Tour

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Mario Kart Tour ontvangt multiplayer team racing

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de multiplayer van Mario Kart Tour verrijkt is met team racing. Ook zijn er Room Codes toegevoegd middels de nieuwe update.

De mobiele game kwam in 2019 uit en het heeft lang geduurd voordat je in Mario Kart Tour ook daadwerkelijk tegen andere spelers kon racen. Nu dat eenmaal kan is Nintendo bezig om te kijken waar het nog verbeterd kan worden. Eén van die verbeteringen is nu waargemaakt, want het is vanaf nu mogelijk om in teams te racen. Je kunt met maximaal vier teams van elk twee spelers de strijd met elkaar aangaan. Om je vrienden makkelijker te kunnen vinden zijn nu ook Room Codes toegevoegd waarmee je je eigen server kan maken en de code kunt geven aan degenen met wie jij wil racen. In deze 'room' kun je met acht spelers tegelijk vertoeven.

onbekend

Mario Kart Tour is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?