Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Mario Kart Tour

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Multiplayer modus Mario Kart Tour is eindelijk hier

Mario Kart Tour gaat eindelijk online. Vanaf vandaag kun je tegen andere spelers van over de gehele wereld racen. Tot voor kort kon je je raceskills alleen nog laten zien tegen de AI.

De online multiplayer voor Mario Kart Tour was eerder alleen beschikbaar als bèta voor Gold Pass-leden, maar is nu live gegaan voor iedereen. Veel gamers vroegen al lang om de multiplayer optie, maar het heeft nog lang op zich laten wachten voordat deze er was. Nintendo promoot de nieuwe feature via social media en als deze tweet meer dan dertig duizend retweets krijgt dan komt elke speler in aanmerking voor dertig robijnen en een in-game badge.

Mario Kart Tour is beschikbaar voor iOS en Android. Benieuwd of de game iets voor jou is? Check onze Mario Kart Tour review!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?