Super Mario Odyssey

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Meer dan één miljoen Super Mario Odyssey games verkocht in Japan

Er zijn meer dan één miljoen Super Mario Odyssey games verkocht in Japan. Volgens Famitsu zijn sinds de release op 27 oktober er 1.055.806 exemplaren over de toonbank gegaan, zonder de downloadbare versie mee te rekenen.

Dit is goed nieuws voor Nintendo en niet alleen Mario is populair in Japan. De Nintendo Switch doet het daar ook goed met 2.988.399 verkochte consoles sinds de release op 3 maart 2018. Dit zegt misschien niet heel veel, maar als je het vergelijkt met de 3,3 miljoen verkochte Wii U's sinds 2012 of met 5,7 miljoen verkochte PlayStation 4's sinds 2014 dan zijn dat indrukwekkende cijfers.

Nintendo gaat lekker dit jaar met hun nieuwe console en interessante games. De aankomende games voor 2018 gaan deze trend waarschijnlijk voortzetten.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?