Meer details over Marathon-remake onthuld

-

Er zijn nieuwe details onthuld van de Marathon-remake. Nieuwssite Insider Gaming deelt in een artikel de informatie van verschillende insiders.

In mei werd de Marathon-remake officieel aangekondigd. Nu heeft Insider Gaming nieuwe informatie over de remake gedeeld. Marathon is een 3-person extraction shooter, waarin je met je team verschillende missies moet voltooien. Het is volgens Insider Gaming ook mogelijk om in je eentje of in een duo te spelen, maar je moet dan wel rekening houden dat de andere teams in de server wel met zijn drieën zijn. Een belangrijk onderdeel van de Marathon-remake is het zuurstof-systeem die ontwikkelaar Bungie gebruikt. Je hebt maar een bepaalde hoeveelheid zuurstof in je tank en binnen die tijd moet je de missie zien te voltooien. Het is mogelijk om je tank te upgraden doormiddel van level-up perks. Je tank kan ook beschadigd raken bij bepaalde verwondingen, waardoor die sneller leegloopt. Voor de rest bestaat de gameplay van Marathon uit de cyclus van een missie kiezen, dingen kopen om je voor te bereiden, een server te kiezen, de missie doen, xp verdienen en perks kiezen aan het einde.

Details Marathon

De Marathon-remake moet uitkomen op de pc, Xbox Series en PlayStation 5. Een releasedatum is helaas nog niet bekend.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marathon

Ontwikkelaar:

Bungie

Uitgever:

Bungie

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord