Metro 2033 in maart 2010

Metro 2033 zal de debuttitel van 4A Games op de PC en Xbox 360 worden. Het verhaal speelt zich vanzelfsprekend af in het jaar 2033 en is gebaseerd op een boek van de schrijver Dmitry Glukhovsky.

Gelukkig hoeven we niet helemaal tot 2033 te wachten tot we de game kunnen spelen. Volgens het profiel van het spel op Steam verschijnt de game juist al begin volgend jaar. Het profiel meldt namelijk dat Metro 2033 in maart 2010 zal uitkomen voor de PC.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?