Metro Exodus Ranger-update voegt New Game Plus toe

Geplaatst: 26 maart 2019 22:10

Metro Exodus kwam anderhalve maand geleden uit en vormt de afsluiting van de Metro-trilogie. Vandaag brengt ontwikkelaar 4A Games de Ranger-update naar de game, welke onder meer een new game plus toevoegt.

Onze Peter stuiterde afgelopen februari over de redactie nadat hij zich had mogen uitleven met de game en dat kwam niet van de Vodka. Hij gaf Metro Exodus in zijn review maar liefst 4,5 ster en deed dat dan ook niet voor niets. Nu, nog geen twee maanden later, is de game al voorzien van een eerste grote update. Hiervoor heb je ruim 6 GB aan ruimte nodig om deze te kunnen installeren. Naast de gebruikelijke bug-fixes en verbeteringen brengt de Ranger-update dus ook een new game plus modus met zich mee, waarbij je zelf kunt kiezen wat je meeneemt uit je eerste playtrough. Daarnaast is het mogelijk om commentaar van de ontwikkelaars te beluisteren door het vinden en verzamelen van Green Tape Players. Deze collectibles zijn in new game plus door de game verspreid.

De Ranger-update voor Metro Exodus is nu direct verkrijgbaar voor alle versies van de game.

Bron: Metro Exodus
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord