Microsoft en Hudson komen met nieuwe Bomberman Live content

Microsoft en Hudson, ontwikkelaar van de game Bomberman Live, zullen een nieuw download pack uitbrengen voor de gelijknamige game. Hij gaat Bomb-Up Pack 3 heten en het is nog niet bekend wanneer hij uitkomt in Europa.

Dit pack zal tien nieuwe characters bevatten, twee nieuwe levels en een nieuwe mode. Deze heet Friendly Fire. Hierbij worden alle blokken vervangen door gaten. Hierdoor gaan je explosies van de bommetjes nog verder. Al deze content is te koop voor 250 Microsoft Points. Omgerekend is dit 2,91 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?