Minecraft Preview vervangt Bedrock beta program

Geplaatst:
Aangepast: 1 februari 2022 12:43

Mojang Studios komt met een nieuw programma voor aankomende Minecraft-updates. Minecraft Preview komt namelijk het Bedrock Edition beta program vervangen.

Minecraft wordt regelmatig voorzien van updates. Zo hebben we laatst nog de Minecraft Caves & Cliffs Update gehad die heel wat veranderde aan de grotten en bergtoppen in de game. Deze grote updates waren voorheen door Minecraft Bedrock-spelers te testen in het Bedrock beta program. Gisteren heeft Mojang echter aangekondigd dat dit programma komt te vervallen en plaats maakt voor iets nieuws. Minecraft Preview, de vervanger van het Bedrock Edition beta program, is een aparte game waarin fans aankomende updates alvast kunnen uitproberen. Hiermee kunnen spelers dus zowel de huidige Minecraft-versie als de bèta-variant op hetzelfde platform spelen.

Minecraft Preview komt als eerste beschikbaar op iOS via TestFlight en Windows-apparaten. Daarna wordt het ook beschikbaar op andere platformen.

Bron: Windows Central
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord