Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Minecraft Preview vervangt Bedrock beta program

Mojang Studios komt met een nieuw programma voor aankomende Minecraft-updates. Minecraft Preview komt namelijk het Bedrock Edition beta program vervangen.

Minecraft wordt regelmatig voorzien van updates. Zo hebben we laatst nog de Minecraft Caves & Cliffs Update gehad die heel wat veranderde aan de grotten en bergtoppen in de game. Deze grote updates waren voorheen door Minecraft Bedrock-spelers te testen in het Bedrock beta program. Gisteren heeft Mojang echter aangekondigd dat dit programma komt te vervallen en plaats maakt voor iets nieuws. Minecraft Preview, de vervanger van het Bedrock Edition beta program, is een aparte game waarin fans aankomende updates alvast kunnen uitproberen. Hiermee kunnen spelers dus zowel de huidige Minecraft-versie als de bèta-variant op hetzelfde platform spelen.

onbekend

Minecraft Preview komt als eerste beschikbaar op iOS via TestFlight en Windows-apparaten. Daarna wordt het ook beschikbaar op andere platformen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?