Mobile-versie Balatro verschijnt eind deze maand

-

Klaar om overal potjes pokers te spelen met de chaos van Balatro? De mobiele versie is in de maak en heeft ook al een releasedatum te pakken.

Het nieuws werd wereldkundig gemaakt middels een verse trailer. Uitgever Playstack en eenmansontwikkelaar Local Thunk dreigen met een flinke daling in productiviteit, want Balatro is onderweg naar de mobiele, digitale stores. Balatro is één van de populairste indiegames van 2024. In deze titel speel je potjes poker, maar dan met heel veel waanzinnige roguelike-elementen. De deckbuilder heeft op Steam bijna 42,000 reviews te pakken en het sentiment is 'overweldigend positief'. Nu maakt Local Thunk zich klaar om de mobiele markt te veroveren. Spelers vroegen al een lange tijd om een mobiele versie van Balatro en dit is uiteindelijk ook de troef gebleken van Playstack. Op 26 september kun je aan de haal met Balatro op je mobiele telefoon. Je kunt je alvast inschrijven, zodat je meteen een melding ontvangt wanneer de game live staat.

Er staat verder een flinke gameplay-update voor Balatro op de planning in 2025. Recentelijk verscheen de cardgame tijdens de Indie World Showcase + Nintendo Direct: Partner Showcase om een aantal cross-overs aan te kondigen. Die zijn overigens nu al beschikbaar.

Balatro is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De mobiele versie verschijnt dus op 26 september voor Apple Arcade, de App store en Google Play.

Bron: Playstack
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Balatro

Ontwikkelaar:

LocalThunk

Uitgever:

Playstack

Release:

20 februari 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord