Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modus niet speelbaar in CoD: Vanguard op Xbox Series

Slecht nieuws voor liefhebbers van Call of Duty: Vanguard met een Xbox Series X/S in huis. De Champion Hill-modus is daar tijdelijk niet speelbaar.

Het leven is de laatste tijd beslist niet rooskleurig voor Call of Duty: Vanguard-spelers op Xbox. Vorige maand werd bekendgemaakt dat sommige content in Call of Duty: Vanguard exclusief op PlayStation beschikbaar zou zijn. Nu is ook de Champion Hill-modus tijdelijk niet speelbaar op de next-gen console van Microsoft. In de modus betreden acht kleine teams het speelveld. Daar is het doel om de tegenpartij volledig uit te schakelen, zodat er uiteindelijk slechts één team met de overwinning naar huis kan gaan. Natuurlijk heeft Sledgehammer Games deze modus niet zonder reden uit de game geknikkerd. Recentelijk zijn er een hoop crashes in deze modus gemeld. Het team achter de game heeft daarom de modus offline gehaald om die problemen te onderzoeken.

onbekend

De Champion Hill-modus is nog wel speelbaar op alle andere platformen. Het is nog onduidelijk wanneer Xbox Series-bezitters weer het speelveld kunnen betreden.

BRON Sledgehammer Games

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?