Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Molyneux: 'Natal in Fable 3 niet uitgesloten'

In een interview met Gamekings heeft Peter Molyneux, de ontwikkelaar van de Fable-games, duidelijk gemaakt dat het mogelijk gebruik gaat maken van Natal. Uiteraard zei hij het niet met zoveel woorden, maar dat zijn we inmiddels wel van de beste man gewend.

Let me get this absolutely straight: I have not said that we're not going to have Natal in Fable 3. All I have really said is that it is a controller experience but that doesn't mean that there isn't going to be Natal in it.

Het is dus in ieder geval duidelijk dat hij nooit heeft gezegd dat ze Natal niet gaan gebruiken. Of de nieuwe technologie inderdaad in de game wordt verwerkt is nog afwachten. Waarschijnlijk duurt het nog wel een tijdje voordat we daar meer informatie over krijgen, want het is nog maar kort geleden dat Fable 3 officieel op de gamescom werd aangekondigd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?