Mysterie door de Myst

In 1993 deed het mysterieuze spel Myst zijn intrede in de gamewereld. Daarmee was het het eerste deel uit de gelijknamige reeks. In 2005 heeft Ubisoft het laatste hoofdstuk gepubliceerd, maar gelukkig is Myst sinds kort te spelen op je iPhone en iPod Touch.

In Myst voor de iPhone en iPod Touch beland je op een verlaten eiland waar je Atrus tegenkomt, een bewoner die boeken kan schrijven die je de boekenwereld inzuigen. Je moet je een weg banen door verschillende werelden en tijdperken om zo het verhaal van Atrus, zijn familie en het eiland te ontrafelen.

Ik weet wat ik vanavond ga spelen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?