Nieuwe update Pokémon Scarlet & Violet onthuld

Geplaatst: 12 januari 2023 22:30

Voor wie klaar is met de technische problemen in Pokémon Scarlet & Violet, er lijkt licht aan het einde van de tunnel. De Pokémon Company heeft namelijk een nieuwe update aangekondigd.

De update genaamd versie 1.2. dient bugs te verhelpen en nieuwe functionaliteit te bieden. Eerder is al een patch gelanceerd om bugs te fixen in Pokémon Scarlet & Violet. Ook toonde The Pokémon Company een trailer waarbij gevierd wordt dat er inmiddels meer dan duizend Pokémon zijn. Voor wie nog niet bekend is met de virtuele monstertjes uit de regio Paldea, kon tijdens deze trailer voor het eerst een indruk krijgen. Speciale aandacht kreeg de duizendste Pokémon genaamd Gholdengo, die mij helaas teveel doet denken aan de mascotte van Cheestrings. Verder waren bijvoorbeeld de laatste evoluties van de starters te zien en Paradox Pokémon uit het verleden en toekomst. Ook is een update voor Pokémon Home aangekondigd voor begin februari. Dit draait om de data van jouw gevechten in Paldea.

Hopelijk zorgt de update ervoor dat spelers geen technische ongemakken meer hoeven te ervaren. Als je benieuwd bent naar de nieuwste games, check dan onze review van Pokémon Violet.

Bron: The Pokémon Company
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord