Nintendo bezig met nieuwe console

In een interview met Satoru Iwata, de directeur van Nintendo, vertelde de man dat ze al werken aan een opvolger van de Nintendo Wii. Dat er een opvolger zat aan te komen zal niet iedereen verbazen, maar zojuist heeft Iwata aangegeven dat ze weer met iets revolutionairs op de markt gaan komen.

Met de aankondiging van de Nintendo Wii waren het de motion-controller en de nunchuck, wat het zal gaan worden weten we niet. Maar we weten van Nintendo dat ze zoiets heel lang geheim kunnen houden, op naar de volgende E3 dan maar?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?