Nintendo geeft eigen persconferentie

Nintendo stond niet in augustus op de Leipzig Games Convention en zal ook niet een stand hebben op de Tokyo Game Show. In plaats hiervan gaat Nintendo een eigen event organiseren.

Dit feit hebben we vandaag bevestigd gekregen en op 2 oktober aanstaande geeft de Japanse ontwikkelaar een eigen persconferentie om de nieuwste producten aan te kondigen.

Nintendo liefhebbers zullen dus een flink uitroepteken in hun agenda gaat zetten op donderdag 2 oktober. Nog twee weken wachten en dan weten we meer.

Welke nieuwe games of accessoires denk jij dat Nintendo zal gaan uitbrengen? Schrijf het hieronder!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?