World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Nog sneller naar level 70

World of Warcraft Lead Designer Jeff Kaplan heeft in een forumpost bevestigd dat Blizzard plant om het levelen van level 60 to 70 sneller te gaan maken.

Spelers die in de nieuwe Wrath of the Lich King-expansion hun Death Knight lopen te levelen hadden gemerkt dat het levelen al wat sneller ging in The Burning Crusade-expansion.

Vorig jaar konden spelers ook al sneller van level 20 naar 60 toe gaan. Dit allemaal door middel van de patch Gods of Zul'Aman. Zo konden spelers sneller naar Outland gaan en zo de end-game content ontdekken. Blizzard lijkt nu hetzelfde te doen met de aankomende expansion.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?