Ontwikkelaar baalt van God of War Ragnarök leaks

Geplaatst:

De ontwikkelaar van God of War: Ragnarök baalt ontzettend van de huidige gang van zaken. Ruim twee weken zijn er al veel leaks online te vinden, omdat retailers de game te vroeg verkochten.

Als je al een beetje thuis bent in de wereld van het gamen, dan kijk je niet echt meer op van leaks. Dat het vaak niet in dank wordt afgenomen hebben we bijvoorbeeld kunnen zien bij de GTA 6 leaks waar Rockstar alles behalve blij mee was. Binnenkort verschijnt God of War: Ragnarök en ook daar is het raak. Online zijn al veel beelden te vinden van de game. Dit komt doordat retailers de game twee weken voor release al verkochten aan consumenten. Zodra dat gebeurt kun je er donder op zeggen dat er beelden worden gelekt. Regisseur Cory Barlog uit op zijn Twitteraccount zijn onvrede over de situatie. Zo biedt hij zijn verontschuldingen aan aan gamers die nu continu leaks moeten ontwijken om helemaal fris aan de game te beginnen.

God of War: Ragnarök verschijnt op 9 november voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Cory Barlog
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord