Check hier alle The Triple-i Initiative content

Overwatch 2-fans boos over dure Lilith skin

Geplaatst: 11 oktober 2023 20:12

Nog geen dag na de release van Overwatch 2 Season 7 en het nieuwe seizoen heeft al de woede van fans op de hals gehaald. Ze zijn namelijk boos over de prijs van de nieuwe Lilith-skin.

Overwatch 2 Season 7 werd vorige week onthuld en kwam gisteren uit. Het seizoen staat in het teken van duisternis en Halloween. Een grote hoofdrol in de aankondigingstrailer was weggelegd voor de Diablo slechterik-skin van Lilith voor de hero Moira. Nu blijkt bij de release dat Blizzard deze skin in de Ultimate Battle Pass bundle zit, waar spelers 40 euro moeten betalen om deze skin te kunnen aanschaffen. Fans zijn hier op zijn zachtst gezegd niet blij mee, vooral omdat de Lilith-skin een grote rol speelde in het promotiemateriaal van het nieuwe seizoen. Blizzard heeft nog niet op de woede van de fans gereageerd.

Lilith Overwatch 2

Overwatch 2 is beschikbaar op pc, Xbox Series en PlayStation 4/5. Lees hier Eveliens Overwatch 2 review.

Bron: Eurogamer

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord