Overwatch 2 sleutelhanger in-game duurder dan in het echt

Geplaatst:
Aangepast: 24 februari 2024 18:13

Een sleutelhanger van een personage in Overwatch 2 die je zowel in-game als in het echt kan kopen. Wat het wel bijzonder maakt, is dat de online variant duurder is dan de fysieke uitgave.

De sleutelhanger van Pachimari, een mascotte uit de Overwatch franchise, kan in de game gekocht worden voor 700 coins. Dit is omgerekend zeven dollar, terwijl de fysieke versie via de officiële Blizzard store gekocht kan worden voor vijf dollar. De post over deze ontdekking is op de subreddit van Overwatch 2 de post met de meeste upvotes van het hele jaar. Sinds Overwatch 2 uitkwam op 4 oktober is er sowieso veel kritiek op de game. De game is free-to-play, maar eigenlijk blijkt dat dit toch niet het geval.

Zo is er de Battle Pass met weinig rewards voor het gratis gedeelte, kosten nieuwe skins veel geld en geven de wekelijkse uitdagingen bijna geen coins. Voor het voltooien van alle elf wekelijkse challenges kan je maximaal zestig coins krijgen, het maximale aantal coins zonder te betalen. Wil je de Pachimari sleutelhanger kopen, moet je hier voor dus twaalf weken spelen. Om alles te unlocken voor de nieuwste hero Kiriko, ben je 15.600 coins kwijt, oftewel elke week spelen voor een totaal van vijf jaar. Als je dat niet wilt, kan je altijd alles nog kopen voor zo’n 140 dollar.

Overwatch 2
Reddit

Overwatch 2 is momenteel speelbaar op pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Als je er snel bij bent kun je nog profiteren van het Overwatch 2 Junkenstein’s Revenge Halloween evenement.

Bron: Reddit
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord