Performance en cross-play details Space Marine 2 gedeeld

-

De performance en cross-play details van Space Marine 2 zijn zojuist gedeeld door Focus Entertainment. Daarnaast vind je hier de cinematische trailer!

Het is een kwestie die al een tijdje speelt bij menig Warhammer-fan: hoe gaat Warhammer 40,000: Space Marine 2 draaien op de consoles? De PlayStation 5 en Xbox Series X kunnen rekenen op twee speelstanden. De kwaliteitsmodus brengt de game naar een 4K-resolutie, maar dan moet je het wel doen met 30fps. De prestatiemodus levert een resolutie van 1080p en mikt daarnaast op de 60fps. De Xbox Series S krijgt daarentegen één speelstand; een kwaliteitsmodus van 1440p met 30fps. Voor de pc-performance is het natuurlijk geheel afhankelijk van jouw eigen specs en wat ze aankunnen. De cross-play is verder een simpel verhaal. Samenspelen is mogelijk tussen alle beschikbare platformen. Echter, Focus Entertainment heeft wel ervoor gekozen om de competitieve multiplayer tussen pc en consoles te splitsen. Dit is om het eerlijk te houden, aldus de uitgever. Als kers op de taart is hieronder ook nog eens de cinematische trailer van Warhammer 40,000: Space Marine 2 te bekijken. Dat is genieten geblazen!

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is beschikbaar vanaf 9 september voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord