Phil Harrison gaat naar Atari?

Geplaatst: 25 februari 2008 14:58
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Dat Phil Harrison Sony Computer Entertainment Worldwide Studios gaat verlaten kon je vandaag lezen op Gameliner. Nog geen uur nadat het bericht na buiten kwam, werd het gerucht de wereld in geholpen dat Harrison bij Atari aan het werk gaat. Nu spoken er wel eens meer geruchten rond op het internet, maar dat GamesIndustry het meldt is toch wel bijzonder. GamesIndustry schrijft doorgaans over de industriekant van de gamewereld en is een zeer betrouwbare bron te noemen.

Mocht het allemaal waar zijn, dan zou het voor Atari positief uitpakken, bijvoorbeeld voor de beurspositie en een signaal naar investeerders voor de ambitie van het bedrijf. Eerder wist Atari ex-Electronic Arts topman David Gardner aan zich te binden.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer