Phil Harrison gaat naar Atari?

Dat Phil Harrison Sony Computer Entertainment Worldwide Studios gaat verlaten kon je vandaag lezen op Gameliner. Nog geen uur nadat het bericht na buiten kwam, werd het gerucht de wereld in geholpen dat Harrison bij Atari aan het werk gaat. Nu spoken er wel eens meer geruchten rond op het internet, maar dat GamesIndustry het meldt is toch wel bijzonder. GamesIndustry schrijft doorgaans over de industriekant van de gamewereld en is een zeer betrouwbare bron te noemen.

Mocht het allemaal waar zijn, dan zou het voor Atari positief uitpakken, bijvoorbeeld voor de beurspositie en een signaal naar investeerders voor de ambitie van het bedrijf. Eerder wist Atari ex-Electronic Arts topman David Gardner aan zich te binden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?