Photo Mode in Death Stranding 2 beïnvloedt narratief

-

Tijdens een presentatie van anderhalf uur gedurende Tokyo Game Show 2024 pakten Kojima en zijn entourage uit. Check hier alle nieuwe informatie van Death Stranding 2: On The Beach.

Eén van de hoogtepunten was de onthulling van een gloednieuwe fotomodus. In deze modus schiet je uitgebreide plaatjes, maar wat het vooral bijzonder maakt, is het feit dat deze modus invloed heeft op het verhaal van Death Stranding 2. Wellicht is het niet cruciaal, maar Kojima raadt de spelers aan om mooie foto's te maken. Wanneer we dat mogen doen, dat is nog even de vraag. Niet voor iedereen overigens. Kojima heeft echt wel een idee wanneer zijn felbegeerde vervolg komt te verschijnen. Echter, hij is nog niet klaar om de datum te delen, aangezien er een aantal onverwachte factoren roet in het eten hebben gegooid. We moeten dus nog even geduldig wachten op een vaste releasedatum. Verder kun je de video doorspitten voor een aantal cutscenes, personage-onthullingen en meer.

Death Stranding 2: On The Beach verschijnt in 2025 voor de PlayStation 5.

Bron: Tokyo Game Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding 2 On The Beach

Ontwikkelaar:

Kojima Productions

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord