PlatinumGames krijgt nieuwe CEO

PlatinumGames krijgt een nieuwe CEO. Kenichi Sato is namelijk als CEO afgetreden.

Kenichi Sato, die bijna zes jaar werkzaam was als CEO bij PlatinumGames, is in december vorig jaar afgetreden als CEO van PlatinumGames. Hij wordt opgevolgd door voormalig vicepresident Atsushi Inaba. Inaba, die naast vicepresident ook Head of Studio was, blijft ook deze rol behouden na zijn aantreden als CEO. Kenichi Sato blijft ook nog werkzaam bij PlatinumGames. Hij heeft nu een rol als adviseur binnen het bedrijf. Wat deze verschuiving in posities precies betekent voor het bedrijf en haar games, is momenteel nog niet bekend. Wel weten we dat ze nog steeds bezig is met Bayonetta 3 en dat haar nieuwe IP Babylon's Fall binnenkort uitkomt.

onbekend

Hopelijk horen we gauw meer van PlatinumGames en haar plannen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?