Port van Chrono Trigger voor de DS

Geplaatst: 2 juli 2008 12:48
Aangepast: 31 mei 2018 15:26
-

Ook al is de kogel nog niet door de kerk, toch worden de geruchten steeds sterker dat de SNES klassieker Chrono Trigger uit gaat komen op de Nintendo DS. Ontwikkelaar Square Enix heeft een webpagina gebouwd met als titel CTDS en waarop een tikkende klok is te zien die voorkomt in Chrono Trigger.

Het is dus nog onbekend wanneer Chrono Trigger voor de DS in Europa uitkomt, maar verwacht wordt dat de release aankomende winter is.

Chrono Trigger is een Role Playing Game (RPG) computerspel voor de Super Nintendo ontwikkeld en uitgegeven door Square (nu Square Enix) in 1995. Het spel is gemaakt met hulp van de bekende Dragon Ball-tekenaar Akira Toriyama.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer