PS3 Blu-Ray firmware update

De PS3 krijgt eind deze maand een firmware update naar 'profile 2.0' waardoor de zwarte console beschikking krijgt over nieuwe geavanceerde functies in de Blu-Ray schijfjes.

Zo zullen interactieve functies zoals downloadbare games, trailers, cutouts, ringtones e.d. tot de mogelijkheden horen. Ook de volgende functies kunnen gebruikt worden:

- Playback van een BD of DVD gaat verder vanaf het punt dat hij is stop gezet, ook al was hij uit het laatje gehaald.
- Het gebruiken van je PSP als afstandsbediening voor je muziek op de PS3
- Browser snelheid word vergroot en video`s kunnen direct gestreamed worden.
- DivX en WMV filmpjes groter dan 2GB kunnen nu ook afgespeeld worden.
- "Mosquito Noise Reduction" ; een nieuwe setting in het configuratie scherm van de DB/DVD speler om films nog beter geluid mee te geven.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?