Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 maart 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Rainbow Six: Vegas 2 aangekondigd

Ubisoft heeft vandaag het zesde deel van de uiterst succesvolle Rainbow Six-serie aangekondigd. Rond maart 2008 zullen pc- en next-gen consoles-bezitters kunnen genieten van de nieuwe telg.

RS:V 2 zal nieuwe gameplay-elementen bevatten en er schitterend uitzien. Spelers zullen een intensieve solo-campaign voorgeschoteld krijgen met nieuwe tactische mogelijkheden op verschillende locaties in Sin City.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?