Check hier alle The Game Awards 2023 content

Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption map gelekt

Het strooit kaarten daar bij de bedrijven van Take Two. Eerder werd de map van Mafia 2 al gelekt, nu de map van Red Dead Redemption. Het is dan wel niet dezelfde ontwikkelaar, het is wel een pot nat daar allemaal natuurlijk.

Op deze kaart is te zien dat de game opgedeeld is in drie gebieden, namelijk West Elizabeth, Nuevo Paraiso en New Austin.

Red Dead Redemption verschijnt volgende week en wel op 21 mei voor de PlayStation 3 en Xbox 360, mis hem niet.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?