Ryu Ga Gotoku gaat nieuwe game onthullen tijdens TGS

-

Ryu Ga Gotoku Studio teaset een nieuwe gamereveal op TGS 2024. Volgens de studio wordt dit een verrassende nieuwe titel.

Ryu Ga Gotoku Studio, bekend van de populaire Like A Dragon-serie, staat op het punt haar volgende game te onthullen op de Tokyo Game Show 2024. Deze aankondiging werd gedaan tijdens het Essence of Fandom event op Anime Expo, waarin werd gesuggereerd dat fans verrast zullen zijn door de onthulling. Hoewel er niet veel over werd gerept, wijst de speculatie op een mogelijke nieuwe titel in de Like A Dragon- of Judgement-series. De opwinding rondom de onthulling van RGG is voelbaar, vooral na het succes van Like A Dragon: Infinite Wealth, dat eerder dit jaar met lovende kritieken werd ontvangen. Naast het gamenieuws kunnen fans uitkijken naar een live-action adaptatie van Like A Dragon: Yakuza op Amazon Prime Video, die vanaf 24 oktober in première gaat met een zesdelige serie.

De Tokyo Game Show 2024, gehouden in Makuhari Messe in Chiba City, vindt plaats van 26 tot 29 september.

Bron: VGC
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord