Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Vampire Survivors

  • Ontwikkelaar poncle
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Mobile , Xbox Series
  • Genre Indie , Survival , Roguelike
  • Gameliner score -

Series: Animatieserie Vampire Survivors in de maak

Goed nieuws voor fans van de indie-hit Vampire Survivors. Er is namelijk een Vampire Survivors animatieserie in de maak.

Vampire Survivors is in korte tijd een ware hit geworden. De indiegame van het Britse Poncle is dan ook nog lang niet uit het nieuws verschenen. Eind vorig jaar kwam Vampire Survivors naar mobiele telefoons en eerder deze maand ontving de game haar tweede DLC Tides of the Foscari. Nu brengt Hollywood nieuwssite Deadline naar buiten dat er een Vampire Survivors animatieserie in de maak is. De serie wordt ontwikkeld door Story Kitchen. Story Kitchen is opgericht door Dmitri Johnson, coproducent van de Sonic the Hedgehog films, Derek Kolstad, schrijver van John Wick en APA-agent Mike Goldberg. De studio werkt onder andere aan een live-action Situ-film en een film over Toejam and Earl. De animatieserie over Vampire Survivors wordt in samenwerking met Poncle-oprichter Luca Galante ontwikkeld. Hoe de serie precies gaat worden, is nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk wordt het verhaal achter Vampire Survivors, over de Belpaese-familie die Bisconte Draculó en zijn horrorwezens een halt toe moeten roepen.

Er wordt hopelijk gauw meer bekendgemaakt over de Vampire Survivors animatieserie. In mijn Opinion leg ik uit waarom Vampire Survivors de perfecte game is.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?