Series: Animatieserie Vampire Survivors in de maak

Geplaatst: 28 april 2023 21:32
Aangepast: 29 april 2023 03:11
-

Goed nieuws voor fans van de indie-hit Vampire Survivors. Er is namelijk een Vampire Survivors animatieserie in de maak.

Vampire Survivors is in korte tijd een ware hit geworden. De indiegame van het Britse Poncle is dan ook nog lang niet uit het nieuws verschenen. Eind vorig jaar kwam Vampire Survivors naar mobiele telefoons en eerder deze maand ontving de game haar tweede DLC Tides of the Foscari. Nu brengt Hollywood nieuwssite Deadline naar buiten dat er een Vampire Survivors animatieserie in de maak is. De serie wordt ontwikkeld door Story Kitchen. Story Kitchen is opgericht door Dmitri Johnson, coproducent van de Sonic the Hedgehog films, Derek Kolstad, schrijver van John Wick en APA-agent Mike Goldberg. De studio werkt onder andere aan een live-action Situ-film en een film over Toejam and Earl. De animatieserie over Vampire Survivors wordt in samenwerking met Poncle-oprichter Luca Galante ontwikkeld. Hoe de serie precies gaat worden, is nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk wordt het verhaal achter Vampire Survivors, over de Belpaese-familie die Bisconte Draculó en zijn horrorwezens een halt toe moeten roepen.

Er wordt hopelijk gauw meer bekendgemaakt over de Vampire Survivors animatieserie. In mijn Opinion leg ik uit waarom Vampire Survivors de perfecte game is.

Bron: Deadline
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire Survivors

Ontwikkelaar:

poncle

Uitgever:

poncle

Release:

20 oktober 2022

-

Pc, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord