Series: Tweede seizoen van Castlevania: Nocturne in productie

-

Het eerste seizoen van de animatieserie Castlevania: Nocturne is amper twee weken oud, maar dat weerhoudt Netflix er niet van om het tweede seizoen aan te kondigen.

Castlevania: Nocturne is een spin-off van de Netflix-serie Castlevania, waarin het draait om Richter Belmont. Het speelt zich driehonderd jaar na de officiële serie af en daardoor zitten we qua tijdperk rond de Franse Revolutie. In de korte teaser die we te zien krijgen van Netflix worden de fans van de serie bedankt. Voor de rest zien we vooral wat tekeningen langskomen met daarin centraal een twee. Wat uiteraard moet aantonen dat het tweede seizoen van Castlevania: Nocturne nu in productie is. Samual en Adam Deats gaan ook het tweede seizoen regisseren om zo het volgende hoofdstuk van Richter Belmont uit te lichten.

Castlevania: Nocturne is in productie, maar heeft daardoor nog geen releasedatum.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord