Space Marine 2 Operation - Termination nu beschikbaar

-

Space Marine 2 ontvangt per direct een nieuwe Operation - genaamd Termination - en deze kun je spelen op de nieuwe Lethal-moeilijkheidsgraad. For the Emperor!

Operations in Space Marine 2 zijn PvE-missies die je samen met twee andere spelers kan doorspelen. Je neemt het op tegen de vijanden van de Emperor en behaalt verschillende doelen - al draaien deze vaak om het vernietigen van de oppositie. In Termination is het doel duidelijk: maak een ijzeren vuist tegen de Tyranids. Echter, ditmaal moet je het opnemen tegen een nieuwe titaan van een tegenstander: de Tyranid Hierophant Bio-Titan. Deze gigant is een duidelijk obstakel en je moet alles op alles zetten om het wezen uit te schakelen. Verder kunnen spelers de Operations spelen op de nieuwe Lethal-moeilijkheidsgraad. Je begint in deze modi met minder armor en je krijgt maar een beperkte hoeveelheid ammunitie terug uit de 'ammo crates'. De armor die je terugverdient kent ook kanttekeningen, want je kan alleen maar je pantser herstellen wanneer je in de buurt staat van je Space Marine-broeders. Een pittige uitdaging dus, maar er wachten wel exclusieve beloningen op de spelers die de moeilijkheidsgraad weten te overwinnen. Verder kun je via de bronvermelding de patch notes lezen, voor alle veranderingen binnen de meta van de third-person shooter.

Check hier onze Space Marine 2 review.

Space Marine 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord