Speel Halo Infinite in third-person

-

Tijdens de Halo World Championship 2024 kwam er genoeg nieuws voor de Halo-fans voorbij. Opvallend genoeg is er een third-person perspectief onderweg naar de first-person shooter van 343 Industries.

Ja, laten we daar maar eens mee beginnen. De third-person modus is in ontwikkeling voor Halo Infinite. Dit perspectief wordt ingezet bij speciale gamemodi voor de Xbox-shooter. Daarnaast kunnen spelers in Forge gebruikmaken van de feature en is het een optie in de diverse Custom Games die spelers kunnen organiseren. Wellicht wordt er met een schuin oog gekeken naar het succes van Helldivers 2? Niet dat Halo Infinite zich zorgen hoeft te maken, gezien het meer dan 20 miljoen spelers kent sinds 2022. Afijn, naast de vele gebeurtenissen voor de fans, zoals cosplay meet-ups en lore deep dives, maken we ook kennis met de aanstaande Operation, genaamd Haloween. Vanaf 8 oktober kunnen spelers aan de haal met een nieuw evenement, waarbij ze het pantser van de Spartanstein kunnen ontgrendelen.

Voorlopig is de Halo World Championship 2024 aan de gang. Mocht er meer nieuws voorbij komen, dan lees je het bij Gameliner. Voor meer Halo Infinite-nieuws, check hier onze review van Halo Infinite's multiplayer.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Ontwikkelaar:

343 Industries

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

8 december 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
XONE
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord