Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Tech: Nieuwe opties voor Xbox Elite Series 2 in Xbox Design Lab

De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 is Xbox' paradepaardje als het gaat om controllers. Je kan nu aan de slag met een berg aan nieuwe opties in het Xbox Design Lab.

Via het Xbox Design Lab kun je zelf je eigen controller ontwerpen. Je kunt je fantasie op hol laten slaan met de extravagante kleuren, zoals Garnet Red, Glacier Blue of Deep Pink. Ja, met de introductie van de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 zijn er flink wat nieuwe opties vrijgegeven. We hebben ze hieronder eventjes op een rijtje voor je gezet:

  • 16 nieuwe kleuren voor de voor- en achterkant van je controller
  • 12 kleuren voor de ABXY-knoppen
  • 17 diverse accentkleuren voor de paddles en D-pad
  • 25 verschillende soorten accentkleuren voor de resterende opvulling van de controller

Mocht je dit allemaal net wat te veel vinden, dan is er altijd nog de duurzame Xbox Wireless Remix Controller.

Xbox Elite Series 2 Xbox Design Lab1

De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 is nu verkrijgbaar - ook via het Xbox Design Lab.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?