Duurzame Xbox Wireless Remix Controller onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 6 april 2023 00:41

Xbox heeft een nieuwe controller onthuld: de Xbox Wireless Controller Remix Special Edition. Deze nieuwe controller speelt in op de duurzaamheid.

Vandaag de dag wordt duurzaamheid steeds belangrijker en daarom heeft Xbox een nieuwe controller ontworpen die inspeelt op het verduurzamen van dit soort producten. De Xbox Wireless Controller Remix Special Edition is namelijk gedeeltelijk gemaakt uit cd's, waterkannen en oude controller onderdelen. De controller is ontworpen ter ere van Earth Day dat ieder jaar op 22 april plaatsvindt. Deze dag staat jaarlijks volledig in het teken van milieubescherming. Bij het ontwerp is rekening gehouden met natuurlijke kleuren en verschillende structuren die de controller een unieke look meegeven. De controller wordt geleverd met een oplaadbare batterij, zodat je geen gebruik meer hoeft te maken van losse batterijen die je na één keer gebruiken weer weggooit.

Xbox Wireless Controller Remix1

Mocht je zelf ook zo'n milieuverantwoorde controller in huis willen, dan is deze nu te pre-orderen bij Xbox. Om deze Xbox Wireless Controller Remix te bemachtigen moet je wel een slordige 84,95 euro aftikken. Maar goed, een leefbare wereld kent geen prijs.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord