Tech: Valve kondigt Steam Deck OLED aan

Valve heeft de Steam Deck OLED aangekondigd. Deze nieuwe, verbeterde variant is binnenkort al beschikbaar.

Een paar jaar geleden kondigde Valve de Steam Deck aan. Deze draagbare pc bevat alle hardware en software die nodig is om games te spelen waar je maar wilt. De handheld pc is onder gamers erg populair. Valve heeft nu aangekondigd dat er een nieuwe variant van de Steam Deck aankomt, genaamd Steam Deck OLED. Deze variant heeft niet alleen een OLED-scherm, ten opzichte van LCD, maar nog meer verbeteringen. Zo ondersteunt het Wi-Fi 6E voor nog snellere downloadtijden en gaat de batterij een paar uur langer mee. De Steam Deck OLED is straks beschikbaar in 512 GB en 1 TB variant.

De Steam Deck OLED is vanaf 16 november beschikbaar. De 512 GB variant kost €569,00 en de 1 TB variant kost €679,00.

BRON Valve

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?