Toch geen Restored Content DLC voor KOTOR 2 op Switch

Geplaatst:
Aangepast: 4 juni 2023 23:33

Ken je die mop van de beloofde Star Wars: Knights of the Old Republic Remake - Restored Content DLC voor de Nintendo Switch? Die kwam er dus niet.

Het is al even geleden, maar Star Wars: Knights of the Old Republic II werd bij tijdens de ontwikkelingsfase nogal afgeraffeld om de game nog voor de feestdagen op de markt te brengen. De game moest en zou immers voor Kerst 2004 in de winkels liggen. Het resultaat was het ontbreken van veel content. Modders op pc hadden deze content in de jaren erna eigenhandig aan de game toegevoegd, waardoor ontwikkelaar Aspyr het idee heeft gevat om de game in de vorm van een remake in 2021 naar de Nintendo Switch te brengen.

De Nintendo Switch remake werd uitgebracht met de belofte dat er een Restored Content uitbreiding in de maak was dat ervoor moest zorgen dat alle content die tijdens de eerste release afwezig is gebleven, nu alsnog zou worden toegevoegd. Om die reden hebben veel liefhebbers de game opnieuw voor de Switch gekocht, maar nu krabbelt Aspyr via social media toch terug en heeft aangegeven dat de Restored Content DLC niet "restored" zal worden. Om gamers tegemoet te komen biedt Aspyr iedereen die de game heeft gekocht nu een andere Star Wars-game voor de Switch aan. De volledige lijst met opties is terug te zien in de tweet van Aspyr. Veel mensen reageren woedend onder de tweet. Ze zitten niet te wachten op een andere game en willen hun geld terug.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake is nog altijd te koop voor de Nintendo Switch. Je moet dan alleen wel genoegen nemen met het feit dat de ontbrekende content ontbrekend zal blijven.

Bron: Aspyr
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Aspyr Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord