Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

  • Ontwikkelaar Aspyr Media
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Toch geen Restored Content DLC voor KOTOR 2 op Switch

Ken je die mop van de beloofde Star Wars: Knights of the Old Republic Remake - Restored Content DLC voor de Nintendo Switch? Die kwam er dus niet.

Het is al even geleden, maar Star Wars: Knights of the Old Republic II werd bij tijdens de ontwikkelingsfase nogal afgeraffeld om de game nog voor de feestdagen op de markt te brengen. De game moest en zou immers voor Kerst 2004 in de winkels liggen. Het resultaat was het ontbreken van veel content. Modders op pc hadden deze content in de jaren erna eigenhandig aan de game toegevoegd, waardoor ontwikkelaar Aspyr het idee heeft gevat om de game in de vorm van een remake in 2021 naar de Nintendo Switch te brengen.

De Nintendo Switch remake werd uitgebracht met de belofte dat er een Restored Content uitbreiding in de maak was dat ervoor moest zorgen dat alle content die tijdens de eerste release afwezig is gebleven, nu alsnog zou worden toegevoegd. Om die reden hebben veel liefhebbers de game opnieuw voor de Switch gekocht, maar nu krabbelt Aspyr via social media toch terug en heeft aangegeven dat de Restored Content DLC niet "restored" zal worden. Om gamers tegemoet te komen biedt Aspyr iedereen die de game heeft gekocht nu een andere Star Wars-game voor de Switch aan. De volledige lijst met opties is terug te zien in de tweet van Aspyr. Veel mensen reageren woedend onder de tweet. Ze zitten niet te wachten op een andere game en willen hun geld terug.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake is nog altijd te koop voor de Nintendo Switch. Je moet dan alleen wel genoegen nemen met het feit dat de ontbrekende content ontbrekend zal blijven.

BRON Aspyr

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?