TrackMania verschijnt op de DS

Zojuist heeft Cedric Lagarrigue van uitgever Focus Home Interactive aangekondigd dat de TrackMania-serie niet langer exclusief zal zijn voor de pc; de serie verschijnt binnenkort ook voor de Nintendo DS. De Nintendo DS is het ideale platform voor de onrealistische gameplay van TrackMania, aldus Lagarrigue.

TrackMania staat bekend om zijn enorme jumps en loopings en is vergelijkbaar met Race Driver GRID dat door dezelfde makers (Firebrand) verscheen op de DS. De aandacht in de game zal voornamelijk liggen in het opzetten van eigen circuits, die je tot de kleinste details kunt inrichten.

Daarnaast staat TrackMania bekend om zijn enorme online community waar je online kunt racen en zelfgemaakte races met elkaar kunt uitwisselen. Vorige delen van TrackMania waren gratis downloadbaar, wat ongetwijfeld heeft bijgedragen aan de populariteit van deze game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?