Age of Empires II: Definitive Edition

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 14 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Age of Empires Definitive Editions krijgen DLC's

Tijdens de Age of Empires Fan Preview werd er niet alleen meer informatie gedeeld over Age of Empires IV, maar werd er ook bekendgemaakt dat er DLC's worden toegevoegd aan de Age of Empires Definitive Editions.

De DLC's gaan onder andere nieuwe fracties en game modes toevoegen aan de games. Age of Empires II Definitive Edition heeft al een DLC, maar de tweede uitbreiding Dawn of the Dukes gaat zich afspelen in Oost-Europa. Daarnaast worden bepaalde campagnes aangepast, zodat je deze in co-op kunt spelen. Age of Empires III: Definitive Edition daarentegen krijgt op 13 april de eerste DLC, die de Amerikanen toevoegt als fractie met nieuwe eenheden. In de video wordt er ook al gehint naar een uitbreiding die volledig in het teken staat van Afrika, maar daar is nog geen verder informatie over bekend.

De DLC voor Age of Empires III: Definitive Edition komt uit op 13 april en is beschikbaar via Steam of de Microsoft Store. Als je de Fifty States Challenge weet te voltooien krijg je de DLC gratis. Dawn of The Dukes voor Age of Empires II Definitive Edition komt uit in de zomer.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?