Trailer: Age of Empires Definitive Editions krijgen DLC's

Geplaatst:

Tijdens de Age of Empires Fan Preview werd er niet alleen meer informatie gedeeld over Age of Empires IV, maar werd er ook bekendgemaakt dat er DLC's worden toegevoegd aan de Age of Empires Definitive Editions.

De DLC's gaan onder andere nieuwe fracties en game modes toevoegen aan de games. Age of Empires II Definitive Edition heeft al een DLC, maar de tweede uitbreiding Dawn of the Dukes gaat zich afspelen in Oost-Europa. Daarnaast worden bepaalde campagnes aangepast, zodat je deze in co-op kunt spelen. Age of Empires III: Definitive Edition daarentegen krijgt op 13 april de eerste DLC, die de Amerikanen toevoegt als fractie met nieuwe eenheden. In de video wordt er ook al gehint naar een uitbreiding die volledig in het teken staat van Afrika, maar daar is nog geen verder informatie over bekend.

De DLC voor Age of Empires III: Definitive Edition komt uit op 13 april en is beschikbaar via Steam of de Microsoft Store. Als je de Fifty States Challenge weet te voltooien krijg je de DLC gratis. Dawn of The Dukes voor Age of Empires II Definitive Edition komt uit in de zomer.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires II: Definitive Edition

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

14 november 2019

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord