Trailer: Alles wat je moet weten over Halo Infinite Season 4: Infection

Geplaatst: 14 juni 2023 19:30
-

We moesten Halo Infinite helaas missen tijdens de Xbox Games Showcase, maar gelukkig heeft 343 Industries wel de moeite genomen om een mooie trailer voor te bereiden. Vandaag lees je alles wat je moet weten over Halo Infinite Season 4: Infection!

Het nieuwe seizoen komt eraan en één specifieke gamemodus staat centraal: Infection. In deze modus nemen de geïnfecteerden het op tegen de gezondste onder ons. Wanneer een 'zombie' iemand te grazen neemt, dan wordt dat desbetreffende slachtoffer onderdeel van zijn/haar team. Je kan de modus spelen op twee nieuwe maps: de Arena-map Forest en de BTB-map Scarr. Geloof me, je wilt weer gaan spelen, want Halo Infinite Season 4: Infection introduceert Career Rank. Eindelijk kunnen Spartans de militaire rangorde gaan beklimmen. De twee nieuwe gadgets - de Quantum Translocator en de Threat Seeker - komen ook voorbij. Er is genoeg om van te genieten gedurende het aankomende seizoen. En dan hebben we het niet eens gehad over de Forge-updates, de nieuwe pantsers, de verbeterde wapen-customization en de verse 100-tier battle pass.

Halo Infinite Season 4: Infection laat niet veel langer meer op zich wachten. Vanaf 20 juni kun je met de nieuwe content aan de slag.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Ontwikkelaar:

343 Industries

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

8 december 2021

Pc, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord