Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Dit is de content van Halo Infinite Season 4: Infection

Het vierde seizoen staat voor de deur en 343 Industries heeft onthuld welke content we kunnen verwachten. Dit is onze eerste blik over Halo Infinite Season 4: Infection!

Om te beginnen krijgen we drie nieuwe maps, waarvan eentje uit de doeken is gedaan. De arena-multiplayer map kent de naam 'Forest' en doet erg veel denken aan het Halo 2-level 'Delta Halo'. De grootschalige map 'Scar' en de remake van Halo 5's Plaza worden op een later moment getoond. Naast de nieuwe maps kent Halo Infinite Season 4 twee nieuwe gadgets: de Quantum Translocator en de Threat Seeker. De Quantum Translocater is een poweritem, die op dezelfde spawn als de Overshield en de Active Camouflage te vinden is. Het geeft spelers de optie om terug te teleporten naar de originele locatie waar deze equipement is ingezet. De Threat Seeker lijkt een variant te zijn op de Threat Sensor. Het zorgt ervoor dat je vijanden kan spotten en dat ze gemarkeerd worden voor je teamgenoten. Erg handig, wanneer je een push maakt en voor oorlogsslachtoffers wilt zorgen. Of ze beschikbaar worden gemaakt in de nieuwe gamemodus van Halo Infinite, genaamd Infection, dat is nog even afwachten.

Naast nieuwe gameplaytoevoegingen zijn er nieuwe cosmetica-items te vinden in het vierde seizoen. Er komen nieuwe HCS bundels naar de first-person shooter. Deze geven je niet alleen wapen- en pantserskins van je favoriete eSports-team, maar ook een nieuw model voor je Battle Rifle. Tot slot laat 343 Industries in detail weten hoe het nieuwe progressiesysteem gaat werken. Via career ranks kun je aantonen hoeveel uur je al Halo Infinite hebt gespeeld. Deze ranks zijn gebaseerd op de militaire pikorde. Je kunt vanaf het vierde seizoen grinden om de hoogste functie te behalen. 343 laat weten iedereen vanaf nul moet beginnen - oftewel de uren die je al gemaakt heb worden niet meegerekend.

Veel informatie is dus vrijgegeven. Echter, het is nog even wachten op nieuwe gameplaybeelden van Halo Infinite Season 4: Infection. Wellicht kunnen we die verwachten tijdens de Xbox Games Showcase? Tot die tijd, check hier onze multiplayer review van Halo Infinite.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S. Het vierde seizoen arriveert op 20 juni.

BRON 343 Industries

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?