Xbox Showcase wordt geen CGI-fest

Geplaatst:
Aangepast: 5 juni 2023 23:10

De Xbox Games Showcase van aanstaande zondag wordt absoluut geen CGI-fest. Dit heeft vice president van Xbox Aaron Greenberg via Twitter laten weten.

Hoewel alle ogen op dit moment nog vooral gericht zijn op donderdagavond wanneer Summer Game Fest van start gaat, ligt vlak daarna nog een grote show in het verschiet. Zondagavond vindt de Xbox Games Showcase plaats en dat belooft weer een volle show te worden met een heleboel trailers. Iemand op Twitter smeekte Greenberg om gameplaytrailers van games die al zijn aangekondigd en alleen CGI-trailers van games die zondag worden onthuld. Greenberg reageerde erop door te stellen dat geen van de first party titels komende zondag een volledige CGI-trailer is. Iedere trailer bevat in-game beelden, in-engine beelden of in-game beelden afgewisseld met cinematische beelden. Eén van de games die sowieso voorbij lijkt te komen tijdens de Xbox Games Showcase is Fable.

De Xbox Games Showcase gaat op zondag 9 juni om 19:00 uur van start.

Bron: Aaron Greenberg
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord