Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Angry Birds vliegen naar Minecraft als DLC

Minecraft wordt geteisterd door een stel boze vogels. De levende kanonskogels uit Angry Birds maken namelijk hun opwachting in de nieuwe dlc voor Minecraft.

In een nieuwe trailer worden de Angry Birds op kenmerkende wijze de nog altijd immens populaire game Minecraft in gesmeten. Uiteraard met de welbekende katapult. Zoals je gewend bent van de mobiele games zijn de boze vogeltjes natuurlijk op zoek naar hun gouden eieren die door een stel groene varkens gestolen zijn. De meest bekende vogels uit de mobiele game zijn van de partij om het op te nemen tegen de vijandige wandelende karbonades. Overigens is er veel positief nieuws rondom de franchise, want recent is bekendgemaakt dat niemand minder dan Jason Mamoa een rol speelt in de live-action Minecraft-film.

De Angry Birds dlc is vanaf nu beschikbaar via de Minecraft marketplace.

BRON Mojang Studios

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?