Trailer: Angry Birds vliegen naar Minecraft als DLC

Geplaatst: 18 mei 2022 23:59
Aangepast: 19 mei 2022 00:03

Minecraft wordt geteisterd door een stel boze vogels. De levende kanonskogels uit Angry Birds maken namelijk hun opwachting in de nieuwe dlc voor Minecraft.

In een nieuwe trailer worden de Angry Birds op kenmerkende wijze de nog altijd immens populaire game Minecraft in gesmeten. Uiteraard met de welbekende katapult. Zoals je gewend bent van de mobiele games zijn de boze vogeltjes natuurlijk op zoek naar hun gouden eieren die door een stel groene varkens gestolen zijn. De meest bekende vogels uit de mobiele game zijn van de partij om het op te nemen tegen de vijandige wandelende karbonades. Overigens is er veel positief nieuws rondom de franchise, want recent is bekendgemaakt dat niemand minder dan Jason Mamoa een rol speelt in de live-action Minecraft-film.

De Angry Birds dlc is vanaf nu beschikbaar via de Minecraft marketplace.

Bron: Mojang Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord