Trailer: Dit is de Apex Legends: Ignite Battle Pass

Geplaatst:

Apex Legends krijgt binnenkort een nieuw seizoen, genaamd Ignite. Met een nieuwe trailer maakte de ontwikkelaar onlangs meer bekend over de bijhorende Battle Pass.

De Battle Pass trailer voor Ignite laat onder andere nieuwe skins voor wapens en personages en nieuwe beloningen zien. Het nieuwe seizoen van Apex Legends ging onlangs van start en brengt een hoop veranderingen naar de game. Ook seizoen 19 krijgt natuurlijk weer een eigen Battle Pass, zoals we dat gewend zijn van de game. De Battle Pass van Ignite biedt zo'n 110 levels aan cosmetische voorwerpen in felle kleuren voor de nieuwe legend, Conduit. Zoals gebruikelijk komt de seizoensgebonden Battle Pass in drie varianten: een gratis versie, een premium versie en een "Premium Bundle" versie die spelers helpt een kickstart te maken met hun Battle Pass voortgang. Vorige week kregen we ook al een trailer met Apex Legends: Ignite gameplay, met een focus op Conduit.

Apex Legends: Ignite is nu live op alle beschikbare platforms.

Bron: YouTube Apex Legends

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord