Trailer: Dit is de Fall Guys Creative Construction Fame Pass #1

Geplaatst:

Een nieuw seizoen, een nieuwe grind. Ditmaal wil Mediatonic spelers het wat gemakkelijker maken middels de Fall Guys Creative Construction Fame Pass #1.

De Fame Passes zijn wat kleiner dan je reguliere battle pass. Ze bestaan uit veertig levels, waarin spelers kostuums, animaties, betaaleenheden en andere items kunnen vrijspelen. De grote gastster is dit keer de snoezige Hello Kitty. Wederom is er een betaalde versie, waarmee je per direct het schattige katje ontgrendelt. Er is ook een gratis variant, zoals we die kennen bij de doorsnee battle pass. De items zijn te verdienen van 10 mei t/m 12 juni. Elke Fame Pass heeft een levensduur van ongeveer vier tot zeven weken. Mediatonic wil middels de kortere duur spelers meer betrekken bij het ontgrendelen van items en sneller nieuwe content presenteren.

Check hier de review van Fall Guys Free for All.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Goed nieuws, Fall Guys is ook op de Switch te spelen.

Bron: Mediatonic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord