Trailer: Dit zijn de Mobs voor de Minecraft Live 23 Mob Vote

Geplaatst:

Minecraft Live is een jaarlijks terugkerend event voor de populaire survivalgame Minecraft. Net zoals de afgelopen jaren mogen we weer gaan stemmen op drie Mobs tijdens de Mob Vote. De winnaar wordt uiteindelijk aan de game toegevoegd. Dit zijn de drie Mobs waar je straks op kunt stemmen.

De winnaar van vorig jaar, de Mob Sniffer, werd aan het begin van 2023 aan Minecraft toegevoegd. Aangezien de Minecraft Live van 2023 alweer voor de deur staat, kun je weer stemmen op drie verschillende Mobs. Je kunt de trailer voor de Mobs hieronder bekijken, maar ik neem ze even kort me je door. Op de lijst staan namelijk de krab, de pinguïn en het gordeldier. Deze diertjes zijn nog geen onderdeel van Minecraft, maar één wandelt binnnekort wel Minecraft in.

De krab leeft in de mangroves en is vooral gericht op de bouwers. Met de klauwen van de krab kun je namelijk blokken verder van je vandaan neerzetten. De pinguïn daarentegen leeft op de rotsige kusten. Het zijn vriendelijke beesten die je kunnen helpen met varen, zodat je boot een stuk sneller gaat. Als laatste wil het gordeldiertje nog even hallo zeggen. Zij leven in de savanne en rollen zichzelf op wanneer ze in gevaar verkeren. Weet je het diertje alsnog te vermoorden dan krijg je een schub. Met deze schubben kun je armour voor de wolf maken, zodat hij meer bescherming heeft.

Op 13 oktober gaan de stembussen open en heb je achtenveertig uur de tijd om je stem uit te brengen. Er gaan ondertussen geruchten dat de Next-gen versie van Minecraft eraan komt, misschien leren we daar meer over tijdens Minecraft Live.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord